Selecteer een pagina

De toepassingen van een online magazine/publicatie zijn eindeloos. Eentje die je steeds vaker ziet, is de whitepaper. Lees mee waarom je deze goed als online magazine kunt presenteren.

Oké, de inhoud van je whitepaper is klaar. Je hebt goede concrete tips, bruikbare info en je expertise is duidelijk. Tijd om te publiceren. Maar hoe? Ga alsjeblieft niet aan de slag met grote, onleesbare en onmeetbare PDF-bestanden. Publiceer het liever als ’n online magazine. In het tijdperk van de mobiele communicatie wil je namelijk dat je content ook prettig leesbaar is op een smartphone. En er zijn meer pluspunten van een whitepaper als online magazine.

Voordelen whitepaper op rij:

  • Het is responsive, dus je content is op elk device (desktop, laptop, tablet én smartphone) prettig leesbaar.
  • Je krijgt inzicht in je doelgroep, omdat alles meetbaar is. Hoe vaak en hoe lang wordt een pagina bekeken? Doe hier je voordeel mee!
  • Je kunt je whitepaper simpel en eenvoudig updaten.
  • Laat mensen inloggen met hun sociale profielen, als Linkedin of Facebook, of door het achterlaten van hun gegevens. Zo verzamel je direct gegevens van de aanvragers.
  • Weg met de saaie, statische whitepapers. Ga voor beleving door animaties, fullscreen videomateriaal en interactieve content toe te voegen. Maak het aantrekkelijk qua design.
  • Personaliseer je whitepaper, spreek je lezer aan zodat hij of zij eerder klikt of doorleest.

Interesse? Mail info@mediarunners.nl voor meer informatie.